Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en sorg i glädjen

Det finns en sorg i glädjen. 

Det finns en glädje i sorgen. 

Det finns ett ljus i mörkret. 

Det finns ett mörker i ljuset. 

Det finns en vardaglighet i det festliga. 

Det finns en festlighet i det vardagliga. 

En sekt kan vara som en familj. 

En familj kan vara som en sekt. 

Döden kan vara precis som livet. 

Livet kan vara precis som döden. 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-10-25 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP