Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i natten


Det spelar roll


Allt vi gör är viktigt
varje tanke spelar roll
i den stora väven
Livspusslet
Vareje bit hur liten
den än är
så oerhört viktig
saknas den
kan inte pusslet
redas ut

Märkligt alltid är det så
de tomma tunnorna
skramlar alltid mest
Det är tragiskt
samhället har stora brister
Faller ur ramen
Vad händer då
kuggarna inte drar kärran längre
Nya kommer som offras för de stora elefanterna
kan sitta och skörda lagrarna
av deras slit

Tala om orättvisor





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-10-26 00:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
usch vad nyttig lärdom kan svida.
2023-05-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP