Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto:Copyright: Soligajag_1


Att komma tillbaka

Tänk dig denna känsla när allt öppnar
sig igen efter all värk du haft i flera dagar.

Jag är ingen person som bara klagar och klagar.
Vill så gärna känna en innerlig njutning av dessa dagar.

Idag blir det en mysig dag med en go vän,
ta en fika och ge oss hän.

Ge mig själv denna frihet att "bara vara" ,
det är nånting som jag vill klara.
Det fattas bara.

Humöret i topp,
med min vackra kaffekopp.

Kaffet är som guldet som glimmar,
nu vill jag att orden rimmar.
i alla dessa timmar.

Njut i alla dess former,
strunta i alla normer.

Va dig själv och lev livet,
ut i vida världen med det största klivet.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-26 07:50



Bookmark and Share


  ULJO
Ta vara på dagen.
2021-10-26

  Bengt H VIP
Beundrar positiva dikter.
2021-10-26

  Solstrale VIP
En härligt levande livsbejakande känsla du förmedlar som gör en glad!
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP