Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lever tankar sitt eget liv ...?


Nu mindes han

en tanke
en tillfällighet
kom av misstag åt en synaps
en knutpunkt sedan länge förpassad
till onödvändighetsarkivet
väl fri från sina bojor
for obetydligheten okontrollerat omkring
en sekund eller så
det behövdes inte mer
för att orsaka totalt kaos
härdsmälta i hela systemet
viktiga minnen och sanningar
slukades i det svarta hålet
den kusliga virveln gapade
efter hans verklighet
fullständigt hjälplös
kastades han ut genom stormögat
buklandningen var hård och skoningslös
de sista resterna av tjock hud
hyvlades av och begravdes i slasket

med barnaögon stora som galaxer
stirrade han häpet på det
som de alla förnekat
eller gömt och glömt
när de slickat sig om munnen
i bomullslen jagbeundran




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-26 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP