Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker är dagen

Vacker är dagen
som utan vemod kan upplevas
avnjutas utan begär av något annat
och i sin stillhet få passera

Vacker är dagen
då man inte känner brådska till natten
men inte heller skyr dess mörker
och inte ljuset saknar

Vacker är dagen
när vinden fyller ens segel
uppförsbackarna är överkomliga
och nedförsbackarna barnsligt roliga

Vacker är dagen
som får en att ifrågasätta allt
men ändå tro på det




Fri vers av diktninjan
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-10-26 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

diktninjan
diktninjan