Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstråle, SOLSTRÅLE!

Denna tös har varit våran
uti många goda år
denna tös har visat oss
var just det rätta skåpet står...
Denna tös hon har hängt i
och hon har stått i vått och torrt
funnit skräp nu slut på det
för nu ska struntet rensas bort!

För nu är det nya fina tider
ja, nu blir det färdigt inom kort
nu skall hela gänget trivas
sen skall alla må så gott...
Så jag gör honnör
och solskens tårar rullar på min kind
nu får vi alla bättre tider
när Solstrålens rakaste PUFF NÅR IN!!!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-26 13:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så hjärtevärmande hyllning! /:)
2021-10-29

  ULJO
Fin hyllning till denna "solstråle"
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt