Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopplöshet

hopplöshet bedrar
oss två, beckmörkt i tunneln
men en liten eld




Fri vers (Fri form) av selma..
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-26 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selma..