Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Oasen



I en värld av sten och sand
ber vi om att goda makter
får himmelska krafter
genom andens ökenland
där oasen är belägen
diktens färdkost är vägen
framåt mot tidens hunger
genom lögn och våld
den som stupar den är såld
himmelska krafter låt öknen blomma
där i vår oas finner vi alltid
varandra
vi går på en strand av ljus

ha en bra dag älskade uggla kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-10-26 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP