Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


************ BLISS ************

 

 

Läppar

Odruckna

Landskap

Törstande

Trängtande

Läppjande

Längtande

Lustfyllda

Förenade

Blottade

Lekfulla

Händer

Linjer

Hud

Liv

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 205 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-10-26 12:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Intagande! Betagande!
2021-10-28

  Kajan VIP
Lustfyllt läsande.
2021-10-27

  Blomma-Stjärna VIP
lustfyllt med vacker titel och färggrann bild - tackar och läppjar i mig!
2021-10-27

  BenGust VIP
Läppar formar liv.
2021-10-26

  Koloristen
Be-Rörande.
2021-10-26

  ULJO
Livfullt
2021-10-26

  Öknens Ros VIP
Lyckan och frihetens ord uttalade!
2021-10-26

  Sparvögat VIP
En kärleksfull längtan lever
i dina fina ord…
2021-10-26

  alicja lappalainen VIP
DEN FULLSTÄNDIGA LYCKAN
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria