Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintertid

Jag vrider tillbaka
min inre klocka
till höst och mörker,
ser blommorna vissna
framför mina ögon,
marken utarmas
till ett månlandskap
Jag vandrar ensam
över tysta ängar
där fåglar förut flög




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-10-26 14:39



Bookmark and Share


  spitfire
Mycket känsla och fina bilder i den här
2021-11-20

  Linda CH VIP
Vackert nedtecknat!
2021-11-03

  Monica Lindgren
Vackert i sin enkelhet!
2021-10-28

  Kajan VIP
Dikten bär en stark känsla av förlust, den berör.
2021-10-27

  morgonstjärna VIP
efter vinter kommer vår
2021-10-27

  BenGust VIP
På sätt och vis har man mer analytisk överblick om hösten än om sommarn då allt växer på både bredd och längd.
Särskilt fina slutrader du åstadkommit.

2021-10-26

  Kungskobran VIP
Fint melankoliskt bokmärkes
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta