Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av ren glädje

Jag går under
ett novembermoln

Jag ser det växa
här nerifrån

Men just när jag
betraktar det så
försvinner det

Då blir jag som
ett barn på nytt

Som just har
sänt sin ballong
på flykt

Av ren glädje




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-26 16:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Molnsamlare kanske
De lyckligaste
människor
Är?
,:)
2021-11-29

  Monika A Mirsch VIP
Tar med glädje emot all din sprudlande ord-lek!
2021-10-30

  Mats Edin VIP
Dina ord lyfter:)
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP