Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pokerbordet

Du vet väl klokuggla
De som spelar falskt
Ser alltid till
Att ha ett kort
I rockärmen
Bedrövligt

Tack för idag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-10-26 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP