Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens näst äldsta yrke

Trots förbud och lagar
gör människan vad hon behagar
Politikerna kämpar hårt
gör det för horan svårt
De liknar Don Quijote
som ädla känslor fått
att slåss mot människas drifter
med lagar och föreskrifter
är en omöjlighet
alla vet




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-26 18:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Men gott att någonstans ändå börja för att färre sina själar må sörja!
2021-10-29

  AiA Maria den fria


Undrar över vilka ”drifter” som texten syftar på?
Det är en illusion att sexhandel beror på sexualdrift om det är den som åsyftas.

Tack!
2021-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Så har det varit sen urminnes tider, och så kommer det att fortsätta.
2021-10-27

  ULJO
Svårt att stoppa och förhindra
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP