Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag kämpar med min hemelektronik

När jag kämpar med min hemelektronik känner jag mig dummare än en fågel och kan för mitt liv inte förstå att ungdomarna tycker att detta är roligt ja uppslukande roligt.
Det jag kan förstå är att datanördar har ett så konstigt utseende halvt förläst halvt fyrkantigt och två plus två blir aldrig fyra.
Fyra tycks förresten blivit något av ett heligt tal. Pinkoder bankomatkoder och koder till ens hem är vad jag kan se är alltid fyra men bankid har tydligen ytterligare en siffra. Det var därför som jag inte hoppade på bankID hysterin såg ingen praktisk nytta av detta men riktigt skeptisk blev jag när jag skulle testa om jag haft Corona vid en av de hastigt uppsatta fältstationerna för dessa test. Jag nekades eftersom jag saknade bankID men jag kunde efter en remiss á tre hundra kronor få en tid Då tänkte jag surt så viktigt är det inte jag kan vänta och sväva i ovisshet. Varje dag jag slagit upp ögonen tar jag mig till badrummet och ser mig i ögonen och funderar känner jag mig febrig? Hittills har svaren varit nekande och jag kan se med tillförsikt den nya dagen an. Jag har lyckats lura penninggiriga big pharma ytterligare en dag.




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-26 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP