Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman

Dimman kryper in över staden

Försätter allt i ett mjölkaktigt dis

Andas med fuktiga andetag 

 

Vill se älvorna dansa i gryningen

Där dimbalkarna höjer och sänker sig

Över den blygrå vattenytan

 

Där allt känns ombonat

Inlindad i det vita täcket

Som låter mystiken tala

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-28 06:50



Bookmark and Share


  ULJO
Älvornas dans. Fint skildrat.
2021-10-28

  Susen VIP
Vackert och mystiskt berör du med dina ord
2021-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP