Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NEDSTÄMD

Nedstämd

Har jag rätt att vara nedstämd?

Nu är jag det i alla fall och vägrar att spela teater

Nedstämd

Är det fel att vara nedstämd?

Jag är det ändå hur som helst. Det handlar väl om divalater.

Nedstämd

Det finns alltid någon som

står redo med sin stämgaffel

står redo med en stämskruv

Nedstämd

Är du kanske en av dom?

Du kanske blivit utsänd av

en viss herr Onkel Tumskruv...

 

Nedstämd

Jag upplever besvikelse

Det hela har bara förstorats

Nedstämd

Det känns som en förkastelse

och slagen har redan förlorats

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/10 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2021-10-26 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP