Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bolster av dumhet

Välsignad äro den
som mindre vet
Som Insvept i bolster
av dumhet
Slipper se




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-26 21:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hävdar att brist på kunskap är en förbannelse.
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP