Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HANS ANSIKTE TRILLADE AV

Hans ansikte trillade av

Innan jag begav mig av

Undertill bemöttes man av en feghet utan dess like

Kylan innanför skalet hans som var som en sköld

Kanske var jag inget annat

Än bara en annan flicka

Som han skalade av

För att sedan ta

En enda tändsticka

Som tätt låg emot bröstfickan sin

För att sedan elda mig upp

Som låg tätt emot

Nära det området

Som jag fantiserat om

Att få vila tryggt på









Övriga genrer av _S_
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-10-26 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_S_