Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden får utse

Jag älskar så hårt att jag är rädd för att älska
Att hata som skydd
Vem vågar se min kärlek?
Vem vågar ta emot den?

Jag älskar så hårt att jag brinner upp inombords
Det känns som döden
När att älska är att dö
Upp och ner

Vänd mig
Känn mig
Ta mig hem

Jag undrar var jag bor
Är det i denna världen?

Framtiden får utse




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-10-26 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace