Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fan är jag?


livet för dummies 62?


natten är dummare än tåget
så jag sover i en främlings knä
det är djupt i mardrömstråget
av vita riddare med rim på knä

stölden är mitt käraste måste
bytets värde kvittar, det är heligt
hjulet finner dig som vill gå vilse
jag ser döda vita hundar döda fredligt





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-10-26 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd