Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek?

Vad är kärlek?

Det bubblande
Det sprakande
Det fantastiska

Det bultar
Det kittlar
Det värmer

Du kramar mig
Inifrån

Och jag älskar det




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-10-26 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace