Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Räknas det ens som mål att skjuta pucken så den studsar in i mål via någons hjälm? Det brukar kunna vara mål i fotboll 'nicka' in den. Men har någon lyckats göra mål genom att få någon annans huvud att så att säga...?


Något litet om sports liga prestationer






Jag undrar vad de serverar för...
...olika mål i restaurangen.
Kanske har de 'chokladpuck'?

Kan det vara 'ribba in',
'via stol(p)en'
eller 'puck via annans hjälm'?




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-10-27 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP