Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~~~~~ BERÖR-ANDE ~~~~~~~

 

 

Hud

Karta

Sinnligt

Landskap

Händer

Linjer

Liv

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 183 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-10-27 09:51



Bookmark and Share


  Susen VIP
Åh vilken närhet i orden. Bokmärke!
2021-10-28

  Solstrale VIP
Kärlekens impuls! Bra!
2021-10-28

  karenina VIP
Härlig atlas det :)
2021-10-27

  BenGust VIP
Hudnära landskap kan beröra.
2021-10-27

  Kajan VIP
Svårt blir till synes enkelt, snyggt !
2021-10-27

  Sparvögat VIP
Dina ord berör kärlekens landskap…
2021-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra sammanfattning om kärleken, den underbara.
2021-10-27

  Öknens Ros VIP
Ord skapar, ger liv.
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria