Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(typ sätt på dig en tatuering eller lyssna på Gangsta+rap så blir du så mycket tuffare?)


Gangsta-rap



En rappare musikstil
För att ta livet av andra.

Och håna samhället
utanför det egna gänget

Har väl sällan hörts. ..?

Nu delas väl ej fler
Utmärkelser ut till

De kriminella
Kretsarnas egna
Hyllnings-budskap?

Från aningslösa
Lyssnare?







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-27 09:33



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja jag vet inte vad som låter värst, rap eller lätena i "Kung Markatta."
2021-11-01

  Öknens Ros VIP
Ingen tvivlar väl längre på rappens budskap, att det egentligen handlar om våld, droger, pengar och död. Det finns inget positivt med rappen, det handlar om att skapa ett eget samhälle i samhället.
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP