Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


THE RIGHT STUFF

Med sofistikerad smak
urskiljas vetet ifrån
agnarna som när guld-
kornen vaskas fram ur
gruset.

Där det rätta virket av-
skiljas ifrån det orätta,
dess arvsanlag förräntas
i genbankens konto,
som the fittest to survive.
and the bad can never
beat it with lies against
the nature.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2021-10-27 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP