Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget har någonsin liknar det här


Den lilla pojken

Jag är i mitten av världen
för han är hos mig
och i mina händer
hör hur han leker
skrattar kort för sig själv
skakar en maracas
och tårarna av rörelse rinner
för jag är i mitten av världen
och behövs




Fri vers av Abel Pongo
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-27 12:42



Bookmark and Share


  Laijza
Dina två första meningarna slog mig direkt.
Fint och nära, fortsätt skriv.
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo