Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Hades

du
ditt mörker är så kolsvart
så när du sluter dig omkring mig syns ingenting
allt hemskt och farligt
utraderat
jag kan inte urskilja tårar från skratt
när du finns här och bedövar mig
det är en lättnad




Fri vers (Fri form) av SistaOrdet
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-27 13:26



Bookmark and Share


    Askanden
"no debts to be paid
Atlas (at last?) can rest his weary bones"

2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

SistaOrdet