Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tabu


I biktbåset

Det skrivs böcker om helvetet.
Av kristna.
Även svenska.
Pastorer till och med.
Inte bara om dess existens,
utan om att människor
ska plågas där i evighet!!

Så kontroversiell är inte jag.
Inte på långa vägar.

Jag påstår bara att det inte finns.
Vem kan stöta sig på en sådan tro?




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-27 13:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud.
Han påstår i Sitt Ord att det finns.
Du kallar Gud för en lögnare.

2021-10-27

  AiA Maria den fria


Tack!

*ler*

Reflekterar över
”tro eller icke tro”
är oavsett
en tro...
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP