Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Prasselgodis



För varje dag krymper
tiden för att fyllas på igen
efter varje uppdrag
en påse prasselgodis
Lev måttfullt
förmanade husläkaren
portionera ut allt göra
du blir mera harmonisk
stressen äter
glöm inte det älskade klokuggla:)

med Lidlfyndet i nypan rensades
Rexbegonian ren från vissna blad
om du undrar vad jag gör
använder förstoringsglaset
granskar citronträdet
inga sköldlöss får återfödas
rysningen längs ryggen
berättar om Halloween
då vandrar vi genom våra
skräckkabinett






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-10-27 13:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
soliga dagar få
kommer vi att få
passar då på
botanisera före jag går in
i skrivarstugan
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP