Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
“What this world needs is a good two dollar room. And a good two dollar broom.” (Capt. Beefheart).


Hemska hädiska texter


Hemska hädiska texter
somliga på denna sajt gillar att skriva.

Med heliga ting man gärna vill driva.
Så funkar mången självgod diva.

Tjatet ter sig likt en hackig skiva.

Ett oavlåtligt takdropp från antikrister
många av dem också s k antirasister.

Med Islam däremot gäller smek och kel.
Destruktiva krafter som inte vill oss väl.

Medan de i paddträsket sin dynga orera
går jag ut i friska luften för att promenera.

Cassiber – Time Running Out (som lånat texten från Beefhearts gamla dänga, nämnd i ingressen)




Bunden vers (Rim) av Koloristen
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-27 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen