Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN VARELSE MED OÄNDLIGHETENS EVIGHET INOM SIG

Det lär vara intressant för vetgiriga
men skräckinjagande för andra att
umgås med en varelse som lyckats
härbärgera oändlighetens evighet
inom sig.

_




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2021-10-27 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP