Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ska sjungas med Edvard Perssons stämma ty han har bott vid en landsväg


En scanner från Skanör

Ja e en liden scanner frå Skanör,
å scannar e de enda som jag gör.
När ja scannat lide grann,
scannar jag en liadan,
för ja e en liden scanner frå Skanör.




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-27 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP