Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLÅBÄRSSOPPA

En vers om dagen
är bra för magen,
ja, hela kroppa´
- som blåbärssoppa!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-27 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP