Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svika

Jag känner en så stor press
att det leder till en viss stress.

Jag skulle vilja gråta
men det skulle bara låta.

Jag vill skrika men
då skulle jag bara svika.

 

 

 

 




Fri vers av Jasmine_S
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-27 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S