Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattans ode


smygandes du kommer
smekandes du njuter

spinner
jag vill ha mer

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-27 20:52



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sensuellt.
2021-10-28

    Sefarge VIP
Katta-lyrisk skrivelse!
;)


2021-10-28

  Monica Lindgren
Sensuellt och erotiskt utan alla grovheter. Fint!
2021-10-27

  Sparvögat VIP
Så underbart!
Den smekande, spinnande gåvan…
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP