Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

Vågorna sköljer av stranden
Och trädens sus är lugnande
Den där bilden av harmoni
Som lugnar hjärtat
Har jag funnit vid vatten

Människor gör sig påminda
Men är mig så främmande
Att närheten till naturen
Är vad som gör mig hel

Och ändå, det där skriet från måsen
Eller vad det nu faktiskt var
Påminner om människor
Och att det är med dom allt sker

Men tillbaka till vattnet
Är vad själen vill
En mörk dag
Då människor inte finns
Och om de skulle finnas med




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-27 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva