Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är din herre.

Glöm alla dina nära och kära,
Det är endast mig du ska ha i din hjärna.

När jag bundit dig och fått dig i mitt grepp,
Då bryter jag ner dig och sakta du sjunker med mitt skepp.

Jag drar ner dig i den djupaste ångest och dom mörkaste hålen,
Det är mig dom kallar Alkoholen.




Fri vers av Skaulu VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-27 22:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Alkoholen kan vara en dödligt frestande herre.
2021-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Därför borde den totalförbjudas.
2021-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Skaulu
Skaulu VIP