Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen att känna mig och att vara en kvinna med "F"



USA tillkännagav på onsdagen utfärdandet av sitt första "gender X"-pass till en person som varken erkänner man eller kvinna, som utlovat av president Joe Biden att de kommer att fortsätta att stödja sexuella minoriteters rättigheter, tillade det amerikanska utrikesdepartementet. . . för icke-binära, intersexuella personer ”och, mer generellt, för dem som inte uppfyller de könskriterier som hittills föreslagits, säger Ned Price, avdelningens talesman. Inkluderande, minst 11 andra länder accepterar alternativet "X" på sina identitetshandlingar, vilket anger ett tredje kön. Dessa stater inkluderar Tyskland, Kanada och Argentina, men även Indien, Nepal och Pakistan, varav de tre sista är erkännandet av hijra-gemenskapen som tillhörande ett tredje släkte. Den demokratiske presidenten Joe Biden har undertecknat ett dekret sedan sin första dag i ämbetet förebygga och bekämpa diskriminering på grund av könsidentitet eller sexuell läggning”.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-27 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP