Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt intuitiva liv..


När du anar
att något
klingar falskt

Och har en
alltför bitter
underton

Ska du lyssna
till din egna
mer tonsäkra
inre vibration

För att slippa bli
indragen i någon
annans osunda
konspiration

Det är visst sådant
som kallas
att ha intuition




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-28 09:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att lyssna till sin egen känsla för att inte dras in i något som känns,fel. Kloka ord.
2021-10-28

  ULJO
Kloka ord om intuition.
2021-10-28

  Solstrale VIP
Klokskap gott delat! :) tack!
2021-10-28

  Öknens Ros VIP
En instinktiv känsla, medfött?
2021-10-28

  AiA Maria den fria


Fint,givande i flöde

ljusfyllda vibrationer!

Tack!
2021-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP