Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillse

 

Tinar!

 

Tinar!

Tinar ner mina iskalla känslor

Förhoppningsvis på värmare känslor i framtiden

 

Tinar ner mitt hjärta

Och

Förhoppningsvis på ett värmare hjärta för alltid

 

Tinar ner mina iskubtårar

Och

Förhoppningsvis på värmare tårar på min kind

 

Tinar ner mina stilla andetag

Och

Förhoppningsvis på värmare andetag närmare min kropp

 

Tinar ner mina torka år i livet

Och

Förhoppningsvis på hav och ängar

 

Tinar ner mina texter

Och

Förhoppningsvis inga elaka kommentarer

 

Tillse!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2021-10-28 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP