Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar av tankar!

 

Tankar!

 

Av tankar

Av förvirring

Av vilsenhet

 

Styr över mina texter

 

Tankar!

 

Av tomhet

Av ensamhet

Av ångar

 

Dominerar mitt liv

 

Tankar!

 

Av mitt jag

Av mitt icke jag

Av mitt envisa ego

 

Brukar ta över mina texter

 

Tankar!

 

Av icke kärlek

Av icke människa

Av icke liv

 

Sprider mina texter till världen

 

Tankar och tankar av icke tankar

Inga tankar alls

 

Nya tankar som klär sig till gamla

Gamla tankar som klär sig till nya

 

Talar jag till landet jag bor i

Tankar som raderar mig ur världenskarta

 

Tankar som manipulerar mina tankar

Tankar som stoppas av censuren

 

Och jag ensam står i stormens öga!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-10-28 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP