Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupna

Vi djupnar tillsammans
som hösten och natten och skuggorna.
Vi suger sötman ur årstiderna
ur våra lemlästade drömmar
och sänker oss i flödena
utan att drunkna.

Vi tätnar tillsammans
som vinternatten
och tystnaden och mystiken.
Vi skapar rymder bortom horisonten
där stjärnorna växer
som små vita blommor
och belyser det osynliga bandet
som knyter oss samman.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-28 13:58



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Det gör ni rätt i. Ett gudalikt uppdrag få kan åta sig ...
2021-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP