Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens allsång

Ibland är naturens allsång
så allvarsam, som om snöfall
väntar. Allting tystnar

och Vintergatan breder
ut sig. Varje andetag
räknar ned vår livstid,

klockorna kan inte sluta slå,
galaxerna fortsätter
rotera runt svarta hål




Fri vers av Elin Holmsten
Läst 150 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-10-28 18:15



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Den här tyckte jag om, särskilt första stycket:-) Ibland är naturens allsång så allvarsam...Tack!
2021-11-09

  Eva Langrath VIP
Tycker om varsamheten och allvaret i orden.
2021-10-30

  Inez L
Naturens allsång - fint uttryck.
2021-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten