Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hände sig på biblioteket.....

Det hände sig på biblioteket
Jag hade min vana trogen läst igenom SvD s understreckare Det är där jag understundom söker inspiration för att ha något att skriva om. Coronarestriktionerna har lättats vilket för min del INTE innebär någon förbättring.
Biblioteket hade nämligen under restriktionstiden fattat ett policybeslut innebärande att först till biblioteket fick välja och ta hem endera av två kvällstidningar. Så långt inget onormalt. Men när jag är på väg ut har de ett urval böcker som ligger snett till vänster om utgången utvalda och strategiskt placerade så att de faller i ögonen på de utpasserande. Där såg jag av en slump en bok med titeln fittanttologin och på bokomslaget i närbild ett mindre cirkelformat foto med blygdläpparna fullt synliga och bara det . Jag måste erkänna jag hajade till. DET är inte var dag som man oförhappandes stöter på ett kvinnligt könsorgan. Så långt har det alltså gått. N-ordet censureras men ett kvinnligt könsorgan kan fotografiskt avbildas i all sin nakenhet och på gatorna kan man se promenerande tält Ur led är tiden utbrast Shakespeare eller är det jag som börjar bli gammal och inte kan hänga med i tidens melodi?
Och folk tycks ha slutat dansa där man kan hålla om varann, i stället står de och skakar som besatta om de nu skall röra sig till musik, Ibland dejtar de. Jag har svårt att se vad som är så kul med det
Vad understreckaren handlade om har jag glömt




Övriga genrer (Essä/Recension) av Sören Turesson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-28 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligheten griper tag och ruskar om.
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP