Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De stora frågorna ...


Förgås de?

ögonen blev blanka
en skugga drog snabbt över ansiktet
hon vände bort blicken
när jag sa nej

besviken
sårad
chockad
det får jag aldrig veta

känner de som vi
kvinnorna

hur länge gör det ont

sekunder
dagar
år

tror de
hoppas de
älskar de

förgås de




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2021-10-29 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP