Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan dom?


Ett misshandlat barn

hon tittar bortåt vägen
ljuslockig som en ängel
ett barnhemsbarn
bara fyra år och ensam

kanske kommer de idag
säkert före måndag
om inte missionen
kommer emellan igen

hon berättar för tanterna
om sin bror kapten Miki
han rider alltid på sin häst
det är honom hon väntar på

julafton blev en gråtdag
mamma och pappa
var upptagna med missionen
det måste man ändå förstå

hon vill vara fin nu på söndag
de vita skorna och hatten
det är juni sommar och varmt
blommor i handen ska hon ha

det blir så underbart fint
att äntligen få träffa dem
mamma och pappa och Miki
bara nu inte missionen

kommer emellan igen




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-29 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP