Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets balansgång

jag vet inte vilket som är värst att dö 

med saningen eller leva med lögnen 

 

livet är en balansgång svår att gå på 

utan att såra eller göra någon ledsen 

 

i den långa jakten på kärlek och lyckan 

för vägen dit kan vara smärtsam och alltid 

 

märkt med tårar och några skratt fylld av 

skräck men värd att gå om man vill bli älskad 

 

bara för en liten stund i ett helt liv så är det

värt en att aldrig bli älskad alls 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-29 18:23



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Dina texter är koncentrat av liv som ropar bli sedda hörda och få upprättelse och bli älskade eller få göra om och göra rätt. Du borde ge ut libsdeviserna dina eller "konsekvensbibeln" som du skrivit under alla år!
2021-11-10

  Bengt H VIP
Destillerad erfarenhet. Verklig visdom.
2021-10-30

  Öknens Ros VIP
Livet är både skratt och gråt, men också en lärorik resa. Misstag kan tyvärr inte göras ogjorda, men man kan bli en bättre människa och sträva efter det positiva i livet.
2021-10-30
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten