Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lite tankar i kväll ingen, har ju rättså dåligt minne.. (bilden är godkänd och tagen av min gode vän Leif Bagström.. och får inte kopieras.


Att gå vilse

Man måste kunna tillåta sig själv

att gå vilse lite på livets stig.

 

Men under tiden ..


Skall man komma ihåg att lägga ut

lite kännetecken, spår och minnes saker

av ont och gott som livet har bjudit dig på

för att hitta dig själv igen och den krokiga 

stigen som leder dig hela vägen hem.

 

På livets väg

där själen äntligen kan finna ro.




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-29 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP