Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lyriska dimmor självklara

månen nästannedan
lyriska dimmor självklara
hösten stillnar

i kropp stresstuggar tarmar
tar ut sväng - svullnar

månen glasklar
kontur och ljus
hösten ljummen

i kroppen beck
trögstannad volym

månen viker sitt ansikte
hej
kliv ur kropp
LEV




Fri vers (Fri form) av Jeanette Sandelin
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-30 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin