Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Räddad från döden


Omdirigerad predestination

Klungan av älgar på vägbanan
gatlampornas gula sken
i tjockan som råder
miraklet överraskar oss

Ekipaget snurrar mot förintelse
ögonblicket stelnar i flykten
bönen vobblar ostadig iväg
mötet ställs in av de osynliga

Kastad i ett lurigt hav

Kan den där vara en vän till familjen

Ursinnig klöser jag mig fram
då livet just sjunkit i startblocken

Herrelöst rusar det fram
hur kan du sova nu
har du glömt barnet i min famn
vakna för allt som väntar




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-30 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP